Alanya Bayramda oralar Kapalı olacak

Alanya Bayramda oralar Kapalı olacak
Alanya Belediyesi haftalık encümen toplantısı sonrası yaptığı açıklamasıyla bayram öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını oluşabilecek olumsuzluklarında önüne geçmek için bazı tedbirlerin alınacağını kaydetti.

Alanya Belediye Başkanı haftalık encümen toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kurban Bayramı öncesi ve süresince alınacak tedbirleri anlattı. Başkan Arife günü 68 bin çiçek fidesi dağıtımı yapacaklarını ve kurban satış ve kesim yerlerinde hizmetlerin sürdüğünü belirtti.

Bayramda yoğun trafik akışını yönetmek amacıyla bazı caddelerin trafiğe kapatılmasının söz konusu olabileceği ek trafik denetimleri yapılacağını ve misafirlerin toplu taşımayı kullanmalarını tavsiye etti. Güvenlik güçleri ve zabıta ekipleri de şehir içindeki düzeni sağlamak için birlikte çalışacak.

Arife günü 68 bin çiçek fidesinin dağıtılacağını dört ayrı kurban satış ve kesim yerleri oluşturulduğunu bu alanlarda temizlik sulama ve veterinerlik hizmetleri verileceğini söyledi. Bayram süresince yoğun misafir akışı beklediklerini bu nedenle ek trafik denetimleri yapılacağını ve ziyaretçilere toplu taşıma kullanmalarını öneride bulunduklarını belirtti.

Güvenlik ve düzenin sağlanması için zabıta ekiplerinin ve güvenlik güçlerinin birlikte çalışacaklarını da gelen bilgiler arasındadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.