Alanya Belediyesi ENGEL tanımıyor!

Alanya Belediyesi ENGEL tanımıyor!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Belediyesi ekiplerinden kalpleri yumuşatacak ve gurur veren bir çalışma başlatıldı. Alanya Belediyesi'nin engel tanımayan projesi görenleri de memnun etti

Alanya Belediyesi ekipleri bu kez Gündoğmuş Köprülü Mahallesi'nde kanser hastası olan Abdullah ve Fatma Baturay çiftine umut oldu. Engelli iki torunu ile birlikte Gündoğmuş Köprülü Mahallesi'nde yaşayan Baturay çiftinin evinin yolu sağlık ekiplerinin geçemeyeceği kadar bozuktu.

Gelen ihbar doğrultusunda Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri fiziksel engelli iki torunu ile birlikte yaşayan Abdullah ve Fatma Baturay çiftinin isteğini yerine getirdi. Yaşadıkları evin yoluna SBS beton dökümü işlemi gerçekleştirildi.

Hem yaşlı olan hem de kanser hastası olan yürüme engelli iki torunu ile aynı evde yaşamaya çalışan çiftin yardımına yine Alanya Belediyesi ekipleri koştu. Eve ulaşımı kolaylaştırabilmek için 85 metrelik yolu üzerine 20 metreküp beton yağına döküldü. Bu sayede yolun araçlara yayalara ve sağlık ekiplerinin ulaşımına uygun hale getirilmesi sağlandı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.