Alanya da değişik bir telaş heyecan

Alanya da değişik bir telaş heyecan
Alanya şehri denince her zaman plajlar sahiller tarihi yöresel güzellikler elbette akla gelir ancak öyle ki bazı etkinlikler de Alanya'mızın adını daha renkli şekilde tarih sayfalarına yazabiliyor işte detaylar.

Alanya şehri her yönüyle güzel olduğu gibi bir takım turizm öncülük liderliğindeki yapılan yaz kursları ile bile dikkat çekmeye hatta turistlerin bile dikkatlerini üzerlerine çekmeyi iyi başarıyorlar bu da turizm ve ülke ekonomimiz için kesinlikle pek hayırlı bir iş oluyor işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kursları yoğun ilgiyle karşılanıyor ve 1949 öğrenci ücretsiz olarak bu kurslardan faydalanıyor.

ATABEM Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak öğrencilere akademik kültürel ve sanatsal alanlarda çeşitli yaz kursları sunuyor.

3. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrenciler okul döneminin yorgunluğunu atarken Türkçe Matematik Fen Bilimleri Sosyal Bilgiler İngilizce Robotik kodlama zeka oyunları bağlama keman seramik çini satranç ve resim gibi derslerde eğitim alarak hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Bu kurslar 29 Ağustos'ta sona erecek kurslarla ilgili daha detaylı bilgiye ise Alanya Belediyesi resmi web adresi üzerinden rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.