Alanya da Nerede Kalınır Nerede Konaklanır

Alanya da Nerede Kalınır Nerede Konaklanır
Turizm güzelliği Alanya da nerede kalırım diyenler için hazırlanmış bir haberdir ve Alanya'ya geldiniz nereye gideceğinizi ne yapacağınızı bilmediğiniz bir durumda gidilebilecek yerler hakkında bilgiler vardır işte detaylar.

Türkiye'nin en güzel tatil ortamlarının başında gelen Alanya ilçesine geldiniz ve henüz nerede nasıl kalacağınızı hiç bilmediğiniz bir andasınız işte o anda sizlere yardımcı olacak aşağıdaki gidilebilecek konaklanabilecek yerler kesinlikle rotanızı oluşturmanızı sağlayacaktır.

Alanya Akdeniz'in kıyısında Toros Dağları'nın çevrelediği Antalya'ya bağlı bir turizm merkezi olup eski yerleşimlere ev sahipliği yapmış ve birçok medeniyet tarafından tercih edilmiştir.

Günümüzde hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Alanya artan nüfusu ve yenilenen yapısıyla cazibe merkezi haline gelmiştir.

Kolay ulaşılabilirliği ve her bütçeye uygun otel seçenekleriyle dikkat çeken Alanya özellikle lüks otelleri ve her şey dahil sistemine sahip tesisleri ile öne çıkmaktadır.

Öne çıkan oteller arasında sahile yakınlığı ve lüks hizmetleriyle Club Bayar İncekum'da denize sıfır konumda olan ve geniş imkanlar sunan Özkaymak Otel dağ manzaralı butik dizaynıyla Avena Mountain Boutique Hotel Antik Roma temalı ihtişamlı Antique Roman Palace ve Kleopatra Plajı'nın yanında uygun fiyatlı konaklama sunan Belle Ocean Apart Hotel yer almaktadır.

Alanya’da konaklama yapabileceğiniz diğer otelleri inceleyerek size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Alanya da konaklanabilecek yerler

Club Bayar

Özkaymak Otel

Avena Mountain Boutique Hotel

Antique Roman Palace

Alissa Garden Hotel

Belle Ocean Apart Hotel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.