Alanya da yeni pazar yeri telaşı yeni kurulum

Alanya da yeni pazar yeri telaşı yeni kurulum
Turizm şehirlerimizden Alanya elbette turistlerine olduğu kadar yerli halkı içinde büyük öneme sahip bir kentimizdir ve bu bağlamda pazar yeri her ne kadar yerli halk için önem taşısa da turistler içinde ayrı bir yeri vardır işte detaylar.

Turizmin can damarı Alanya da güzel bir organizasyonla şehirde yer alan pazar yeri taşınarak yeni yerinde halkın hizmetine açılmış oldu.

Belediyenin büyük katkılarıyla yapılan bu özveride turistler bile belediyenin çalışmalarını beğendi çok sayıda insan da takdir ederek belediye bu konuda bir kez daha takdir topladı işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in pazarcı esnafları ve vatandaşlarla yaptığı görüşmeler sonucu Cuma Pazarı kapalı otoparktan cadde düzeyine taşınarak yeni yerinde açıldı.

Kura çekimi sonrası pazarcılar yeni yerlerinde tezgahlarını açtı ve Başkan Özçelik Başkan Danışmanı Sadık Dizdaroğlu ve Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök ile birlikte pazarı ziyaret etti.

Esnafın memnuniyetini sordu ve Esnaflarda Vatandaşlarda yeni yerden memnun olduklarını belirttiler.

Özçelik seçim döneminde verilen sözler doğrultusunda bu değişikliği gerçekleştirdiklerini ve eksikliklerin zamanla giderileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.