Alanya halkına görev, gördüğünüz an polisi arayın

Alanya halkına görev, gördüğünüz an polisi arayın
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da yaşayan 350.000'den fazla insanımızın aynı zamanda emniyet teşkilatını yürütmüş olduğu çok önemli görevlerinde kendilerine yardımcı olması gerekmektedir. Özellikle bu sene emniyet teşkilatının sıkı sıkıya kontrol ettiği bir hususta vatandaşların dikkatli olması ve durumu polis ekiplerine bildirmesi gerekmektedir?

Alanya zabıtası ve Alanya polisi son zamanlarda Alanya halkını çok büyük hizmet niteliğinde olan denetimleri yerine getiriyor.

Halk arasında Çimen otel olarak adlandırılan parklarda ve bahçelerde geceleyen kişilerin varlığından dolayı bir süredir söz konusu park ve bahçeleri geceleri kullanamıyorduk.

Ancak zabıta ekiplerinin ve emniyet teşkilatının beraber hareket etmesinden dolayı söz konusu parklar ve bahçeler sürekli denetleniyor. Tekinsiz kişilerin söz konusu Park ve bahçelerde konaklayarak kendilerini saklaması olasılığı da yaz aylarında söz konusu parklardan yararlanmak isteyen vatandaşları tedirgin ediyordu.

Bu kapsamda vatandaşlar parklarda ve bahçelerde geceleyen kişiler gördükleri anda polis ekiplerine haber vermesi yeterli olacaktır. Aynı şekilde sahil bandında da kamp kurulmasına izin verilen alanların dışında gecelemek ve çadır kurmak yasaktır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.