Alanya Kaymakamlığı denetim ekipleri kent meydanında kuş uçurtmadı!

Alanya Kaymakamlığı denetim ekipleri kent meydanında kuş uçurtmadı!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya İl Jandarma Komutanlığı ile Alanya Kaymakamlığı denetim ekipleri trafikte usulsüzlük yapan sürücülere yağmur gibi ceza yağdırdı.

Halkın can ve güvenliğini tehlikeye atarak trafik güvenliğini ortadan kaldıracak hamlelerde bulunanlara yönelik çalışmalar devam ediyor. Alanya Kaymakamlığı bu konuda oldukça kararlı… Sürdürülebilir sağlıklı ve güvenli bir gelecek anlayışıyla düzenli denetimler yapılmaya devam ediliyor.

Ağustos ayı denetimlerine takılan kareler hem Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı hem de Alanya Kaymakamlığı denetim ekiplerinin kesintisiz çalışmalarının neticesinde gözler önüne seriyor. Alanya Kaymakamlığı 20 Ağustos günü taksicilere yönelik trafik denetimlerini gerçekleştirdi.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan denetimlerde 22 farklı ticari taksi tek tek kontrol edildi ve bu kontroller sonucunda bir araç sürücüsüne 3.135 TL cezai işlem uygulandı. Alanya Kaymakamlığı denetim ekipleri 22 Ağustos tarihinde Alanya çarşı merkezde trafiğe kapalı alanlarda denetimi uyguladı.

Bu denetimler sırasında yayının tehlikeye düşmesine sebep olabilecek 20 farklı motor sürücüsü tespit edildi ve bu sürecinde de toplamda 41.040 TL cezai işlem uygulandı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.