Alanya Kaymakamlığı kuş uçurtmadı! İşletmelere 250 bin TL ceza yağdı!

Alanya Kaymakamlığı kuş uçurtmadı! İşletmelere 250 bin TL ceza yağdı!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Kaymakamlığı denetimin sonunda piknik alanlarında yapılan usulsüzlükleri tespit ederek işletmelere 250.000 TL ceza yağdırdı

Alanya Kaymakamlığı deyim yerindeyse piknik alanlarında kuş uçurtmadı. Kaymakamlık konu ile ilgili detaylı açıklamayı resmi sitesi üzerinden paylaştı. Alanya'nın Dim Çayı bölgesinde bulunan piknik alanlarında hummalı bir denetim çalışması gerçekleştirildi.

17-18 tarihleri arasında Dim Çayı'nda yapılan denetimlerin sonucunda 27 işletme titizlikle kontrol edildi. Bazı işletmelerde satış izni olmadan ürün satıldığı fark edildi. Resmi izin alınmadığı halde nargile ve alkol sunumu yapıldığı fark edilen üç farklı işletmeye toplamda 251.127 TL cezai işlem uygulandı.

Alanya Kaymakamlığı'nın özellikle üzerinde titizlikle çalışma yaptığı Dim Çayı’nın özelliği Alanya için ne ifade ediyor?

Alanya'nın Dim Çayı bölgesinde bir göl alanı bulunuyor ve bu alanda piknik yapılabiliyor. Çeşitli restoranlarla kaplanmış bu tesis içerisinde konaklama veya keyifli bir gün geçirmek isteyenler için etkinlik alanları ile dikkat çekiyor. Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Dim Çayı bölge turizminin gelişmesi için de oldukça önemlidir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.