Alanya - Kıbrıs Feribot Seferleri Ne Zaman Başlayacak? Hangi Rota İzlenecek?

Alanya - Kıbrıs Feribot Seferleri Ne Zaman Başlayacak? Hangi Rota İzlenecek?
Alanya Kıbrıs arası feribot seferleri ne zaman başlayacak? Sefer sırasında nasıl bir rota izlenecek? Çalışmalar ne aşamada?

Bilal Korkmaz: ALTSO Meclis Üyesi ve Turizmci. Alanya - Kıbrıs feribot seferlerinin yeniden başlamasının Alanya turizmini canlandıracağını düşündü. Bu konuda girişimlerde bulunan Korkmaz sayesinde Alanya - Kıbrıs seferleri yeniden başlayacak.

Kıbrıs Gemi Turları Alanya Turizmine Can Katacak!

Düşünce ve girişimlerini kamuoyu ile gazeteciler aracılığıyla paylaşan Bilal Korkmaz, Alanya - Anamur arası Kıbrıs gemi turlarının, Alanya turizmi için can suyu niteliğinde olacağını ifade etti.

Talebin yüksek olacağını düşündüğünü belirten Korkmaz, girişimlerini sürdüreceğini ifade etti. Korkmaz: "Çok ciddi çalışmalar var. Önümüzdeki günlerde Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile konu hakkında görüşeceğiz." dedi.

Alanya Kıbrıs seferlerinin başlaması halinde rotanın şu şekilde oluşturulması planlanıyor: Alanya Limanı'ndan hareket edecek olan gemi Anamur'a giderek oradan da yolcularını alıp Kıbrıs'a doğru ilerleyecek. Girne'ye demir atacak olan gemi, sonrasında Anamur'dan aldığı yolcuları Anamur'a bırakıp Alanya'ya giderek turunu sonlandıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.