ALANYA-Kıbrıs Feribot seferleri tekrar başlıyor

ALANYA-Kıbrıs Feribot seferleri tekrar başlıyor
Alanya ile Kıbrıs arasında gemi seferleri başlatılacak. Bu projeyle Alanya turizmi büyük bir ivme kazanacak.Acente sahibi ve turizmci Bilal Korkmaz, seferlerin Alanya turizmini canlandıracağını belirtti.Bu heyecan verici gelişme, turizme yeni bir soluk getirecek.

Artık Kıbrıs - Alanya arasını güzel bir feribot sefasıyla geçebileceğiz. Feribot seferleri geri dönüyor. Turizmci ve ALTSO Meclis Üyesi Bilal Korkmaz, Alanya-Anamur arası Kıbrıs gemi turlarının Alanya turizmini canlandıracağını söyledi.

Feribot seferleri sayesinde artık Alanya'dan çıkıp Kıbrıs'a gidebileceğiz. Bu girişimin büyük talep göreceğini belirten Korkmaz, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile görüşeceklerini açıkladı. Korkmaz, Alanya'nın Türkiye ve dünyanın önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu vurguladı. Anamur'un kardeş şehirleri olduğunu ve iş birliğinin faydalı olacağını düşündüğünü belirtti.

Alanya da çıkıp Kıbrıs'a feribot seyahati kesinlikle güzel. Anamur Ticaret Odası Başkanı'nın davetiyle bir toplantıya katıldığını ve gemi kiralama planlarını öğrendiğini ifade etti. Anamur’dan Kıbrıs’a düzenlenecek seferler için Alanya’dan başlayarak yolcu alımının daha verimli olacağını önerdi.

Alanya - Kıbrıs arası feribot seferleri yakında. Kıbrıs Girne’den dönen geminin Anamur’a yolcu bırakıp Alanya’ya dönmesini önerildi. Alanya limanının daha büyük, güvenli ve sağlıklı olduğunu vurguladı. Alanya’da 500’ün üzerinde satış noktası olduğunu belirterek planlarını anlattı. Belediye Başkanı ile konuyu görüşeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.