ALANYA Koza Kültür Sanat Evi açıldı hayırlı olsun

ALANYA Koza Kültür Sanat Evi açıldı hayırlı olsun
Alanya turizmin gözdesi ilçede Koza Kültür Sanat Evi açılıyor ve bu Alanya ilçesini sevenleri daha da heyecanlandıracağa benziyor. İşte detaylar.

Alanya'da Tahir Ayne, Hasret Açıkgöz, Nevin Şahinbeyoğlu ve Sema Aksay’ın ortaklığında hizmete sunulan Koza Kültür Sanat Evi, eski bir binanın restorasyonuyla açıldı. Çocukların aileleriyle vakit geçirebileceği, enstrüman çalıp masal dinleyebileceği bu mekânın açılışına birçok önemli isim ve vatandaş katıldı. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bu merkezle ilgili olumlu düşüncelerini paylaşarak destek vereceğini belirtti.

Alanya Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, buranın kültürel miras için önemli olduğunu ve kentin potansiyelini açığa çıkaracağını ifade etti. Tahir Ayne ise, Koza Kültür Sanat Evi'nin sanatla toplumu bir araya getirme amacı taşıdığını ve çeşitli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacağını söyledi.

Alanya'da Tahir Ayne, Hasret Açıkgöz, Nevin Şahinbeyoğlu ve Sema Aksay’ın açtığı Koza Kültür Sanat Evi törenle hizmete girdi. Güllerpınarı Mahallesi'nde eski bir binanın restore edilmesiyle açılan bu merkezde çocuklar ve aileleri birlikte vakit geçirebilecek. Açılışa Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve birçok yetkili ile vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.