Alanya Koza Kültür Sanat Evi Açıldı! Kimlere Hizmet Edecek?

Alanya Koza Kültür Sanat Evi Açıldı! Kimlere Hizmet Edecek?
Alanya'da Koza Kültür Sanat Evi'nin açılışı yapıldı. Önemli isimlerin katılımı ile yapılan ve kurdele kesilen açılışla birlikte hayata geçen Koza Kültür Sanat Evi kimlere hizmet edecek?

Koza Kültür Sanat Evi, Alanya Güllerpınarı Mahallesi, Sertoğlu Sokak'ta, eski binanın restore edilmesinin sonrasında, Hasret Açıkgöz, Tahir Ayne, sema Aksay ve Nevin Şahinbeyoğlu'nun ortak girişimi ile aileler ve çocukları için açıldı.

Koza Kültür Sanat Evi'nde çocuklar aileleri ile birlikte zaman geçirebilecek, masal dinleyip, enstrüman çalabilecekler. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in katılımı ile yapılan ve kurdele kesimi ile gerçekleşen açılışa Alanya ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi Eğitim Koordinatörü Can Baysal... gibi önemli isimmlerle birlikte çok sayıda vatandaş da katıldı.

Renkli görüntülerin kaydedildiği açılış sırasında aynı zamanda etnik müzik resitali dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.