Alanya Krizin Büyüğü pek yakında geliyor

Alanya Krizin Büyüğü pek yakında geliyor
HOTED derneği Onursal Başkanı açılışı yapılan yeni turizm sezonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu işte detaylar.

HOTEL Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Onursal Başkanı turizm sezonunda rekor düzeyde turist beklenmesine karşın sektörün en büyük sorununun çalıştırılacak kişilerle ilgili eksikliğin olduğunu vurguladı. Yıllardır bu konuda uyarılar yapmasına rağmen dikkate alınmadığı hususunda bilgiler vermiştir. Belirten Yeni artan ev kiraları ve işverenlerin çalışanlarına yeterince destek olmaması nedeniyle çalışacak eleman olmadığını söyledi.

Bu durumun sektörü olumsuz etkilediğini ve acilen çözüm üretilmesi gerektiğini ifade ederek duyarsızlığın devam etmesi halinde sektörün daha büyük krizlerle karşılaşacağını belirtti. Tüm zamanların turist rekorunu beklediklerini fakat en büyük sorunlarının personel eksikliği olduğunu da kaydetmiştir.

Pahalı kiralar ve işverenlerin çalışanlarına yeterince yardımcı olmaması sahip çıkmaması sebebiyle çalışacak eleman bulunamadığını bu nedenle sektörde kriz yaşandığını ifade eden Yeni geçmişteki uyarılarının dikkate alınmadığını özellikle belirtmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.