Alanya Kurtuluş Onlarda Evet Geliyorlar İşte Geliyorlar

Alanya Kurtuluş Onlarda Evet Geliyorlar İşte Geliyorlar
Akın akın gelsinler duru duru gelsinler işte Alanya kurtuluşun simgesi geliyor işte konuya ilişkin detaylar.

Alanya sanki yıllardır bekliyormuş gibi beklediği şeyi akın akın geldiğini duyunca derin bir oh çekti ve işte o beklenen sonunda oluyor diyebiliriz. Alanya'ya havadan karadan diyebileceğimiz şekilde gelen geliyor gelmekte olan işte sevindirici o detaylar.

2024'ün ilk yarısında Rus turistlerin yurt dışı seyahatlerinde %9 artışla 126 milyon kez sınır dışına çıktığı gözlemlendi.

Türkiye özellikle Antalya ve Alanya bölgeleri Rus turistlerin gözde destinasyonu olmaya devam ederken %94'lük artışla 25 milyon Rus turist Türkiye'yi ziyaret etti.

Turizm amaçlı seyahatler %20 artarak 49 milyon oldu. Diğer popüler destinasyonlar arasında Abhazya Kazakistan Birleşik Arap Emirlikleri Çin ve Tayland yer alırken Çin'e yapılan ziyaretlerde %145 artış kaydedildi.

Aynı dönemde Rusya'ya gelen turist sayısı da %115 artarak 79 milyona ulaştı özellikle Çin'den gelen turist sayısı dokuz kat artarak 3018 bine çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.