Alanya Şaşkın Telefonda 500 Lira İrtibat sonrası 1000 Lira

Alanya Şaşkın Telefonda 500 Lira İrtibat sonrası 1000 Lira
Alanya son günlerde araç kiralamada anlık yapılan değişik fiyatlama konusunu konuşuyor. Araç kiralama ilanlarındaki fiyatlar ile ilanı koyan kişiyle yapılan görüşme sonrası alınan fiyat farklı. İşte konunun tüm ayrıntıları.

Alanya’da Kurban Bayramı öncesinde kiralık araç talebi artarken bazı araç kiralaması yapan kişilerin ilanlarda düşük fiyat verip telefon görüşmelerinde fiyatları artırdıkları ortaya çıkmıştır. Örnek vermek gerekirse kişi internet sitesi aracılığıyla aracını günlük 500 liraya kiralamak için ilana koyarken telefonla görüşüldüğünde günlük kiralama bedeli 1000 liraya çıkıyor.

Bu durum araç kiralama piyasasında yaşanan haksız uygulamaları gözler önüne seriyor. Kurban Bayramı öncesinde artan talebi fırsat bilen bazı kiralama yapan kişiler araçlarını internet üzerinden düşük fiyatlarla ilan ediyor fakat müşteriler aradıklarında ise fiyatı artırıp şaşkınlık oluşuyorlar.

Günlük kiralama için ilanda 500 TL yazan kişi telefonla görüşüldüğünde ise 1000 TL talep etmektedir. Bu durum kiralama yapan kişilerin ilan detaylarında fiyat farklılıklarını kiralık araçlardaki oyunu gözler önüne serdi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.