Alanya da muhteşem gösteriyi görenler kaçırmak istemedi

Alanya da muhteşem gösteriyi görenler kaçırmak istemedi
Alanya gibi harika bir turizm cennetinde bugün tamamen farklı bir heyecan yaşandı ve izleyenler görenler hayretle bitmesini hiç istemedi ve işte detaylar.

Alanya'da Cleopatra Luxury Yacht sahibi kişi Alanya Tersanesi açıklarında sörf tahtasıyla denizde gezinti yaparken bir yunusun ona eşlik ettiğini fark etti. Dalgıç bu anları drone kamerasıyla kayda alıp yunusla kıyasıya bir yarışa girdi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı bu yarışın ardından yunus gözden kayboldu.

Alanya'da yaz aylarında sıkça görülen bu tür görüntüler tur teknelerine eşlik eden yunuslarla birlikte yaşanan eğlenceli anlardan birini daha oluşturdu. Dalgıç sörf tahtasıyla denizde gezinti yaparken kendisine eşlik eden bir yunusu fark edince güzel anlara tanıklık etti.

Bu eşsiz anları drone kamerasıyla kayda alan Dalgıç daha sonra yunusla kıyasıya bir yarışa girdi ve muazzam bir eğlenceli dakika şovu ortaya çıktı.

Yunuslarla yaşanan bu güzel enstantene sonrası yaşanan bu heyecan dolu anlar Alanya'da sıkça görülen yaz manzaralarına bir yenisini ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.