Alanya yeni dalga geliyor Adeta kavuracak

Alanya yeni dalga geliyor Adeta kavuracak
Sıcak hava dalgası malum tüm ülkeyi esir almış durumda ancak yeni bilgilere göre öyle bir şey geliyor ki adete kasıp kavuracağı biliniyor işte detaylar.

Sıcak Haftalara giriliyor özellikle kasıp kavuracak deniliyor işte Alanya yeni haftada bazı hava tahminleri şöyle sıralanıyor ve insanların da bundan etkilenmemesi için çok dikkatli olunması gerektiğine işaret ediliyor işte detaylar.

Önümüzdeki hafta başta İstanbul olmak üzere birçok kentte sıcaklıkların artarak 40 dereceyi aşması bekleniyor.

Aynı zamanda aşırı nemli havanın etkisini bir hafta daha sürdüreceği belirtiliyor.

Doğu illerinde ise sağanak yağışlar etkili olacak. Bugün yurdun kuzey iç ve batı kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava hakimken Ege Akdeniz İç Anadolu ve Karadeniz’in bazı bölgelerinde sağanak yağışlar görülecek.

Yağışların özellikle Batı Karadeniz Çankırı Ankara Trabzon Rize ve Artvin’de yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzeyli Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batılı yönlerden hafif Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli esecek.

Hafta sonu da yurdun kuzey ve iç kesimlerinde yağışların devam etmesi bekleniyor İstanbul’da ise yağışlar hafta sonu ara verecek.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları genel olarak ülke çapında etkili olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.