Alanya yıllara meydan okuyan sorun çözülüyor

Alanya yıllara meydan okuyan sorun çözülüyor
Alanya gibi harika bir turizm cennetinde elbette birçok sorun yaşanıyor ama bazıları var ki yıllardır süre geliyor işte o konuda sona yakın olunduğu bildirildi işte detaylar.

Yıllardır çözüm bekleyen bir sorun daha neyse ki nihayete kavuşuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ilçesinde 37 yıldır çözülmeyi bekleyen bir soruna el attı. Belediyenin kırsal bölgelerdeki yol çalışmaları kapsamında Kumluca Yeşilköy Mahallesini D-400 Karayolu'na bağlayan 9 kilometrelik yolun düzenleme çalışması başlatıldı.

Bu yolun hem turizm hem de tarım açısından kritik olduğunu belirten Yeşilköy Mahalle Muhtarı yolun daha önce yapılan yamaların tutmadığını ve başkanın talimatıyla ekiplerin yolu yeniden yapma kararı aldığını söyledi.

Kumluca ilçesinde 37 yıldır çözülmeyi bekleyen bir soruna el attı. Belediye Başkanı liderliğindeki belediye kırsal yol çalışmalarına devam ederek Kumluca Yeşilköy Mahallesini D-400 Karayoluna bağlayan 9 kilometrelik yolda düzenleme çalışmalarına başladı.

Turizm bölgesindeki bu sorunun da çözüm için işleme alınması sevindirici oldu. Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ş. Öncel bu yolun hem turizm hem de tarım için önemli olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.