Alanya zabıtası 50 yıllık o sorunu çözdü

Alanya zabıtası 50 yıllık o sorunu çözdü
Neredeyse elli yıldan fazladır parklarımız, bahçelerimiz ve sahillerimizde geceleyen tekinsiz kişiler yüzünden geceleri sahillere, parklara inemez olmuştuk. Ancak belediyemiz zabıtası olaya müdahale ediyor.

Uzun bir süredir yaz aylarında yaşanan turist akınının yanında sahillerde ve parklarda geceleyen kişilerin de ilçemize akın etmesi alışılagelmiş bir olay haline gelmişti .

Ancak Alanya Belediyesi zabıta ekipleri bu sorunun farkına vararak olayla ilgili müdahaleye başladılar. Bu durum neredeyse ilçemizde 50 senedir devam eden bir sorundu.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik göreve gelmeden önce olayla ilgili müdahale sözü vermişti. Verilen bu sözün gereğini bayram tatili süresince zabıta ekipleriyle yerine getirdi.

İlçemizdeki parklarda ve plajlarda geceleyenlere kabahatler kanununa göre ceza kesilmektedir. Ayrıca konuyla ilgili olarak bir de emniyet güçlerine haber verilerek olaya müdahale edilmesi sağlanmaktadır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.