Alanya’da 1 Temmuz etkinlikleri başlıyor

Alanya’da 1 Temmuz etkinlikleri başlıyor
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Alanya’da heyecanlı, renkli ve coşkulu etkinlikler planlanıyor. Tüm hazırlıklar tamamlandı...

Bu yıl 98.’si kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Alanya’da renkli etkinlikler ile kutlanacak. Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Liman Başkanlığı'nın destekleriyle hazırlanan etkinlik programında heyecanlı yarışmalar, gösteriler ve çeşitli etkinliklerle geçirilecek.

Etkinlik 1 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’da Alanya İskele Limanı’nda başlayacak. Tüm halkın davetli olduğu etkinlik programı hakkında konuşan Alanya Liman Başkanı Mehmet Sayhan,

‘’Programın içerisinde yüzme yarışlarımız, sub board ve flay board gösterisi ve çeşitli aktiviteler olacak. Bunların devamında tüm Alanya’nın heyecanla beklediği yağlı direkten bayrak alma yarışması olacak. Ödüllerimiz de büyük olacak. Aynı gün içerisinde TCG 1. İnönü Denizaltı da ziyarete açık olacaktır. Tüm halkımızı bekliyoruz” ifadeleri ile tüm halkın davetli olduğu etkinlik hakkında bilgiler verdi.

Alanya halkı için eğlenceli 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Geri sayım başladı...

Alanya Medya / Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.