Alanya da o başvurular rekora koşuyor

Alanya da o başvurular rekora koşuyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) 2024 Yaz Okulu kurslarına 2 bin 243 öğrenci başvurdu ve kurslar 1 Temmuz'da başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi'nin (ATABEM) 2024 Yaz Okulu'na çeşitli akademik kültürel ve sosyal dersler sunulacak.

Kurslarına 8-15 yaş grubu öğrenciler arasından rekor düzeyde 2 bin 243 başvuru alındı. Kayıtlar 3 Haziran'da başladı ve büyük ilgi gördü. Kurslar 1 Temmuz'da başlayıp 29 Ağustos'ta sona erecek.

ATABEM Eğitim Koordinatörü Can Baysal kayıt döneminin çok yoğun geçtiğini ve rekor sayıda başvuru alındığını belirtti öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlamayı ve onları desteklemeyi amaçladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.