Alanya’da çimen otel sahiplerine ders niteliğinde Uyarı

Alanya’da çimen otel sahiplerine ders niteliğinde Uyarı
Alanya Belediye Başkanı göreve gelmeden önce çimen otelleri bitireceği sözünü vermişti. Bu sözünü yerine getirmek için üstün çaba harcayan başkan Belediyenin bu soruna el attığını iletti ve çimen otellere karşı icraatlar oluşturdu.

Alanya Belediye Başkanı görevine başlamadıktan sonra ilk iş olarak park ve bahçelerde çimenlerin yatacak yer olarak kullanılmasını engellemek amacıyla belediye zabıtalarını görevlendirdi.

Özellikle yaz döneminde göçmenler ve kanun kaçaklarının konaklama alanı haline gelen bu alanlar vatandaşların güvenlik endişeleri nedeniyle defalarca şikayet konusu olmuştu.

Belediye zabıtaları park ve bahçeleri sıkı bir şekilde denetleyecek ve yasağa uymayan kişilere para cezası kesilecek ve emniyet güçlerine de haber verilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.