Alanya'da Deniz Suyu Sıcaklığı Ne Kadar? Hava Sıcaklığı Kaç Derece?

Alanya'da Deniz Suyu Sıcaklığı Ne Kadar? Hava Sıcaklığı Kaç Derece?
Hava sıcaklığının 33 dereceye ulaştığı Alanya'da deniz suyu sıcaklığı ne kadar oldu? Denize girmek ve güneşlenmek için turistler hangi plajları tercih ediyor?

Alanya'da termometreler 33 dereceyi gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Akdeniz için yapılan yüksek sıcaklık uyarısının sonrasında Alanya'da yerli ve yabancı turistler Damlataş Plajı başta olmak üzere diğer plajlara akın ettiler.

Alanya'da Deniz Suyu Sıcaklığı Ne Kadar?

Alanya'da hava sıcaklığı 33 dereceye yükselirken, deniz suyu sıcaklığı da 24 derece olarak ölçüldü. Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler plajların yolunu tuttu. Kimileri kumlarda güneşlenirken, kimileri de kendilerini suya atarak serinlemeyi tercih etti.

Plajda ropörtaj yapılan Alanya sakinlerinden biri ise Alanya'ya 6 aylığına geldiğini ve buradan geri dönemeyerek 5 yıldır burada kaldığını söyledi. Geçen yıl turizm açısından kötü bir sene geçirdiklerini ama bu yıl Avrupa'dan çok fazla gelen olduğunu ve kıpırdanma gördüğünü dile getirerek her şeyin çok güzel olacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.