Alanya'da denizde ve havuzlarda mikrop var söylentileri aldı başını yürüdü

Alanya'da denizde ve havuzlarda mikrop var söylentileri aldı başını yürüdü
Alanya havuzlarda ve denizde mikrop var. Salgın hastalık kapıda söylentileriyle çalkalanıyor. Peki olayın aslı nedir?

Alanya son birkaç gündür salgın söylentileriyle çalkalanıyor. Söylentilere göre ortak kullanım alanı olan havuzlarda ve denizde mikrop var. Hastaneye ishal, kusma ve ateş vakalarıyla gidenler giderek artıyor. Bu söylentilere Alanya İlçe Sağlık Müdür son noktayı koydu.

Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir hastanelerdeki yoğunluğun ilçemize gelen tatilcilerin sayısındaki artıştan kaynaklandığını ifade etti.

Ayrıca Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir “Denizden ve havuzlardan düzenli numune alarak testlerimizi yapıyoruz. Şuan ortada salgın diyebileceğimiz olumsuz bir durum yok. Şehir nüfusu artışına bağlı hastaneye başvuranda hasta sayısında artış olabilir ancak bunun sebebi deniz ve havuzlar değil. Numunelerimizi sık sık alarak testten geçiriyoruz.” dedi.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.