Alanya'da Emniyet ekipleri sahile, pazara indi! Alanya, Serik, Kumluca…

Alanya'da Emniyet ekipleri sahile, pazara indi! Alanya, Serik, Kumluca…
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'nın meşhur turistik mekanları Alanya başta olmak üzere Serik ve Kumluca emniyet ekiplerinin denetimindeydi. Halkın arasına karışan ekipler vatandaşları tek tek uyardı.

Güvenli ve huzurlu bir tatil için toplum destekli polislik birimleri tarafından yeni bir proje başlatıldı. Sahil bandında denize giren turistler başta olmak üzere tüm vatandaşlara suda boğulma ve hırsızlık olaylarına karşı alınabilecek önlemlerin neler olduğu konusunda bilinçlendirici bir çalışma yapıldı.

Antalya Emniyeti konu ile ilgili resmi sitesi üzerinden paylaştığı bilgiye göre özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğunlaştığı bölgelerde boğulma vakaları başta olmak üzere dolandırıcılık vakalarının sıklığı arttı.

Özellikle iletişim yoluyla yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı kişilerin hem kendilerini hem de kişisel bilgilerini koruması konusunda uyarılar yapıldı. Özel olarak bastırılmış broşürler halka dağıtıldı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.