Alanya'da en kaliteli ve en ucuz tatili onlar yapıyor

Alanya'da en kaliteli ve en ucuz tatili onlar yapıyor
Son zamanlarda artan tatil fiyatları sebebiyle ilçemize gelen yerli yabancı turistler geçen yıllara oranla çok daha yüksek ücretler ödeyerek tatillerini yapmaktadırlar. Peki Alanya'da en ucuz ve en kaliteli tatili kimler yapıyor?

Alanya'da en ucuz ve en kaliteli tatili yapan kişiler hiç şüphesiz Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında kadrolu ve sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan personeldir. Söz konusu öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı'nın kendilerine tanımış olduğu %50 indirimli konaklama imkanından yararlanarak tatillerini yapmaktadırlar.

Öğretmen evlerinde belirlenen fiyatın yarısı tutarında bir ücretle konaklayabilen öğretmenler hem de öğretmenevlerinin kendine sunmuş olduğu kaliteden de yararlanmaktadır. Ilgili kampanya neticesinde Alanya öğretmen evinde de büyük yoğunluk yaşanmaktadır. Ayrıca ülkemizin tamamındaki öğretmen evlerinde bahsi geçen öğretmenler %50 indirimli olarak konaklayabilecektir.

Bunun yanında söz konusu öğretmenevlerinden emekli öğretmenler de % 50 indirimli olarak yararlanabiliyorlar.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.