Alanya'da havuzlu sitede oturanların çilesi bitmiyor

Alanya'da havuzlu sitede oturanların çilesi bitmiyor
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da yaz döneminde özellikle tercih sebebi olan havuzlu siteler sakinlerine sakinlik vermemeye devam ediyor.

Havuzlu sitelerde ev alan vatandaşlar söz konusu sitenin yönetiminin kalitesi ve komşularının hassasiyet duyguları kadar mutlu olabilirler.
Site yönetiminin zayıf olduğu ve hiçbir kuralım uygulanmadığı havuzlu sitelerde oturanlar adeta günün 12 saati gürültüden evin içinde duramayacak şekilde yaşarlar.

Ebeveynleri tarafından Kendine hiçbir Kural koyulmadan havuzlarda eğlenen çocuklar ise Sitede oturanlar tarafından uyarıldıkları zaman da maalesef büyük kavgalar çıkabilmektedir.

Kendini tatil köyü işletiyor sana çok sayıda havuzlu sitenin yöneticileri ise Havuz Başına kurulan müzik sistemi ile gürültünün dozunu biraz daha artırmış olurlar. Konu ile ilgili olarak mağdur olmak istemeyen vatandaşlar havuzlu sitelerin yönetimlerini incelemeli ve söz konusu sitelerdeki kuralları dikkatle inceledikten sonra söz konusu evlerde ikamet etmeye başlamalıdırlar.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.