Alanya'da Jandarmadan safari araçlarına denetim

Alanya'da Jandarmadan safari araçlarına denetim
Geçtiğimiz haftalarda sıkça yaşanan safari araçlarının neden olduğu kazalar sebebiyle safari turizmi emniyet ve jandarma ekiplerinin markajına girmişti. Bundan dolayı Jandarma ekipleri tarafından Safari araçlarına denetim düzenlendi.

Turizmimiz içerisinde önemli bir yer tutan ve son dönemde iyiden iyiye sektörde ağırlığını hissettiren Safari turizmi yeri geldiğinde turistlerin yaralanmasına Hatta ölmelerine dahi sebep olmaktadır. Bu acı olayların önüne geçmek amacıyla Jandarma ekipleri tarafından Safari araçlarına denetim yapıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Oba, Alacami , Değirmendere, Dimçayı ve Sapadere bölgelerinde, safari turlarında kullanılan araçlara yönelik kontroller gerçekleştirdi. İlçe Jandarma ekipleri, 25 araçta denetim yaparak, kurallara uymayan 5 araç sahibine 14 bin 169 lira ceza uyguladı.

Söz konusu denetimlerin önümüzdeki aylarda yeniden yapılacağı ve safari turizminin güven içerisinde yerine getirilmesi için Emniyet ve Jandarma ekiplerinin birlikte çalıştığı öğrenildi.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.