Alanya'da kentsel dönüşüm projeleri hız kazanıyor!

Alanya'da kentsel dönüşüm projeleri hız kazanıyor!
 Yazar / Alanya Medya
Olası doğal afetlere karşı hayatı tehlikeye atabilecek her türlü olumsuzluğu önleyebilmek adına yeni girişimler başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı kentsel dönüşüm müdürlüğü ile birlikte bir toplantı düzenledi. Peki o toplantıda ne konuşuldu?

Türkiye'de hep belirli bölgelerde beklenen olası deprem tehdidine yönelik kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu projelerin yoğun olarak sürdürüldüğü bölgelerden birisi de Antalya Alanya Belediye Başkanı 21 Ağustos tarihinde kentsel dönüşüm müdürlüğü ile birlikte bir toplantıda buluştu.

Yakın zamanda Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili ciddi kararlar alındı. Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Servet Ünlü ile uzman arkadaşları da toplantıya katılım sağladı. O toplantıda Cumhuriyet Mahallesi sakinleri de yer alıyordu.

Vatandaşların beklentileri dinlenerek uzmanlar tarafından notlar alındı. Karşılıklı fikir alışverişi yapılarak sürecin daha sağlıklı yürütülmesini yönelik ilk adımlar atıldı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.