Alanya'da konut fiyatları düştü mü? Alanya'da en ucuz daireler kaç TL?

Alanya'da konut fiyatları düştü mü? Alanya'da en ucuz daireler kaç TL?
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da son zamanlarda gelişen inşaat sektöründeki olumsuz gidişattan dolayı daire fiyatları düştü mü? En ucuz 1+1 ve 2+1 daireler kaç TL? Söz konusu daireler hangi mahallelerde bulunuyor?

Alanya'da son zamanlarda inşaat sektöründeki yabancı talebinin azlığı sebebiyle yaşanan daralmadan dolayı özellikle yerli yatırımcı gözünü konut fiyatlarına çevirdi. En uygun konut dendiği zaman akla genelde Avsallar ve Demirtaş mahalleleri gelir.

Söz konusu mahallelerde tadilat gerektirmeyen yeni yapılmış iyi bir dairenin fiyatı kaç TL oldu? Yeni yapılmış bir 1+1 dairenin söz konusu mahallelerdeki fiyatı 1 milyon 750 bin TL'dir. Aynı daireye 2+1 boyutunda değerlendirildiğinde ise 2 milyon 450 bin lira ve 2 milyon 550 bin lira civarında bir fiyat çıkmaktadır.

Bunun yanında inşaatı tamamlanmamış dairelerin de satışa çıktığı görülmektedir. Finansman yetersizliğinden dolayı çok sayıda firma kabataslak halde bulunan daireleri 1 milyon 300 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında satışa çıkarmıştır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.