Alanya'da Mahalle Yolları delik deşik olacak

Alanya'da Mahalle Yolları delik deşik olacak
Alanya'da altyapı çalışmaları doğrultusunda büyük altyapı çalışmaları yapılacak. Peki altyapı çalışmaları hangi sebeplerden yapılacak? Yollar neden delik deşik olacak?

Alanya'nın en önemli altyapı eksiklerinden biri olan doğalgaz için şimdiden düğmeye basıldı. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik 2030 yılına kadar Alanya'nın %80'nin doğalgaza kavuşacağını ifade etmişti.

Özellikle konutların bulunduğu sokaklarda ve turistik tesislerde çok büyük ihtiyaç haline gelen doğalgaz için belediye ekipleri ön hazırlık olarak yollarda belli çalışmalar yapacak.

Ancak doğalgaz dağıtım şirketleri tarafından da yollarda konutlara ve işletmelere doğalgaz gelebilmesi için altyapı çalışmaları yapılacak. Söz konusu çalışmalar sebebiyle yollarda kazı çalışmaları yapılacak.

Eğer söz konusu çalışmalar turizm sezonuna denk gelirse zaten işin içinden çıkılmaz halde olan Alanya trafiği iyice felç olacak. Ancak ilçemizin çok büyük ihtiyacı olan doğalgaz için vatandaş şimdiden bu çileye razı gibi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.