Alanya'da Ne Zaman Denize Girilir? Mayıs'ta Ekim'de Alanya'da Yüzülür Mü?

Alanya'da Ne Zaman Denize Girilir? Mayıs'ta Ekim'de Alanya'da Yüzülür Mü?
Alanya'da ne zaman denize girilir? Mayıs ayında ya da Ekim ayında Alanya'da yüzülür mü? Bu bilgiler hem kalabalık bir ortamda tatil yapmak istemeyen hem de erken rezervasyon avantajlarından yararlanmak isteyen tatilcilerin çok işine yarayacak:

Alanya'da ne zaman denize girilir? Alanya'da havaalanı var mı konusunda araştırma yapan tatilcilerin merak ettikleri bir diğer önemli konu da Alanya'da denize ne zaman girilmesi gerektiğidir.

Alanya'da Ne Zaman Denize Girilir?

Akdeniz ve Ege sahilleri Türkiye'nin denize girme süresi en uzun sahilleri arasında yer almaktadır. Alanya bu anlamda ipi öğüsleyen tatil yerleri arasında sayılmaktadır. Soğuk suyu sevenler Alanya'da Nisan ayından başlayarak, Kasım - Aralık aylarına kadar yüzebilirler.

Pek çok tatilci, kalabalık dönem olan tatil sezonu başlamadan ya da tatil sezonu bittikten sonra denize girmeyi tercih eder. Bu nedenle Mayıs ayında ya da Ekim ayında Alanya'da denize girilip girilmeyeceğini soran tatilci sayısı oldukça fazladır. Evet, bahsedilen aylarda ve hatta öncesinde, sonrasında Alanya'da denize girmek, yüzmek mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.