Alanya'da o bölgeleri komandolar koruyor

Alanya'da o bölgeleri komandolar koruyor
 Yazar / Alanya Medya
Alanya asayiş olaylarının komandolar trafından kontrol edilmesine sebebep olacak sorunlara ev sahipliği yapmıyor. Peki Alanya'nın hangi bölgesini komandolar koruyaak? İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Jandarma ekipleri, yangın riskine karşı dronlarla geniş alanları tarıyor. Bu sayede olası orman yangınları hızlı bir şekilde tespit ediliyor.

Doğal güzelliğiyle ünlü Kurşunlu Şelalesi ve çevresindeki ormanlık alanlarda da sıkı denetimler yapılıyor. Hem asayiş timleri hem de komando ekipleri, bölgeye giriş yapan kişileri kontrol ediyor ve vatandaşları yangın tehlikesine karşı uyarıyor.

Jandarma trafik ekipleri de yol kontrolleri yaparak sürücüleri yangın riskine karşı uyarıyor. Sürücülerden yol kenarlarına çöp atmamaları ve şüpheli durumları hemen bildirmeleri istenmektedir. Söz konusu uygulamalar sayesinde ise çok sayıda riskli durum ortadan kaldırılmış durumda.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.