Alanya'da o evleri kimse istemiyor

Alanya'da o evleri kimse istemiyor
İnşaat yatırımcıları tarafından son yıllarda çok sayıda üretilen 1+1 daireler bu sene inşaat yatırımcılarının adeta başına bela oldu.

Alanya'da önemli bir yer tutan İnşaat sektörünün sorunları bitmek tükenmek bilmiyor. Bir yandan ev kiraları çok yüksek bedellere hatta yıllık bazlı bir servete mal olurken bir yandan da İnşaat yatırımcıları ev satacak müşteri bulamıyor.

Satılık yazısı üzerine yapışmış kalmış olan onlarca kiralık daire 1 yıldan uzun süredir sahibini bekliyor. Özellikle İnşaat yatırımcıları tarafından Rus ve Ukrayna vatandaşlarına katılmak üzere inşa edilmiş birçok ev söz konusu yabancıların ilçemizden konut almayı artık tercih etmemesi üzerine İnşaat firmaların elinde kaldı.

Bu durumun önüne geçmek amacıyla çok sayıda kampanya yapılsa da bankaların faiz oranları düşmediği için Türk vatandaşları da söz konusu evlerin yanına dahi yaklaşamamaktadır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.