Alanya'da o konuda satışlar artık maliyetinin altında

Alanya'da o konuda satışlar artık maliyetinin altında
Alanya o sektör zor bir dönemden geçiyor ve satışları da giderek azalıyor. Bu durumu aşmak için ise firmalar dört ayrı ödeme seçenekleri sunarak müşterilere ödeme kolaylığı sağlamaya çalışıyorlar işte detaylar.

Alanya'da sektörde yabancılara ikamet izni verilmemesi ve yerli alıcıların ilgisizliği nedeniyle satışlar durma noktasına gelmiştir. Danışmanlar ise bu durgunluğun sektörde maliyetlerin altında satışlara yol açtığını belirtmiştir. Firmalar satışları canlandırmak amacıyla çeşitli ödeme kolaylıkları sunmaktadır buna rağmen sektör istenen hareketlilik elde edilememektedir.

Gayrimenkul danışmanları yine yerli alıcıları konut almaya teşvik ederek şu anın konut satın almak için uygun bir zaman olduğunu vurgulamıştır çünkü maliyetler artmasına rağmen konut fiyatları düşmektedir.

Satışları canlandırmak için ise ödeme kolaylıkları ve uzun taksit seçenekleri sunuyor ama bu çabalar yeterli olmuyor. Yerli vatandaşlara maliyetin altındaki konut fiyatlarından faydalanarak alım yapmaları gerekmekte olduğu gayrimenkulcüler tarafından desteklenmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.