Alanya'da su kesintileri milleti canından bezdirdi

Alanya'da su kesintileri milleti canından bezdirdi
Alanya'da yaşanan su kesintileri vatandaşları çileden çıkardı. Özellikle yaz mevsiminde vatandaşlar bu durumun yaşanmasına büyük tepki gösterdi.

Alanya Bektaş Mahallesi 116/2 sokakta bulunan Ambiance 7 isimli sitede oturan vatandaşlar günlerdir şebeke sularının akmadığını belirtiler. Sitede oturan vatandaşlar yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Yaz aylarının gelmesi ile beraber ilçemize gelen tatilcilerin su su ihtiyacı için basılan sudan dolayı üst kesimlere basıncın yetmemesinden kaynaklanan bir kesintinin yaşandığı belirtilmektedir.

Söz konusu kesintisinin yaşanmaması için yüksek basınçla hidroforlarla suyun basılması ve yamaçlarda ek basınç arttırıcı kullanılması gerekmektedir. Aksi durumdaki her çözüm geçici olacaktır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.