Alanya'da trafikte en büyük riski onlar yaratıyor

Alanya'da trafikte en büyük riski onlar yaratıyor
Alanya'da son zamanlarda yaşanan trafik keşmekeşinin en büyük sorumlusu kimlerdir. Hangi araç sürücüleri söz konusu trafikte en büyük riskleri barındırıyor. İşten detaylar...

Alanya'da Turizm sezonunun da gelmesiyle beraber trafik artık afet boyutunu aldı. Bir yerden bir yere gitmek şöyle dursun çarşı içinde artık yürüyebilmeniz bile mümkün değil.

Ancak trafiğin bu yoğunluğunun içerisinde bir de motosiklet sürücülerinin yapmış olduğu riskli hatalar vatandaşların hem mal hem de can güvenliğini tehlikeye atıyor. Özellikle paket servis adı altında girilmemesi gereken yollardan giren ve yaya yollarını dahi işgal eden motosikletlerin yaratmış olduğu karmaşa Alanya'yı Hindistan'da görülen trafik manzaralarıyla karşı karşıya bırakıyor.
Her ne kadar kolluk kuvvetleri tarafından kapsamlı denetimler yapılsa da ilgili durumun önüne bir türlü geçilemiyor.

Yakında Alanya'da motsiklet giremez yazan yollar görmemiz de mümkündür. Söz konusu motosiklet sürücülerinin sezon içerisinde yaşattığı kazalar da ilgili tehlikeyi gözler önüne seriyor.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.