Alanyalı kadınlar müjdeler olsun o hizmet pek yakında…

Alanyalı kadınlar müjdeler olsun o hizmet pek yakında…
Alanya Belediye Encümeni'nden alınan habere göre 27 Haziran'da Kadınlar Plajı Aysultan ihaleye çıkarılacak ve bu yeni hizmet en kısa sürede yeniden devreye girecek.

Alanya yeni bir hizmete daha kavuşuyor. 27 Haziran'da Alanya Belediye Encümeni tarafından ihaleye çıkarılacak. 15 aylık kira süresi için belirlenen yıllık muhammen bedel 1 milyon 100 bin TL olup toplam kira bedeli 1 milyon 375 bin TL olarak belirlendi.

İhaleye katılmak isteyenler 41 bin 250 TL geçici teminat ve 137 bin 500 TL cayma bedeli ödeyecek. Plaj daha önce kadınlara özel olarak hizmet verirken yeni ihalede "aile plajı" konseptiyle işletilecek. 27 Haziran'da ihaleye çıkarılacak ve 15 aylık süreyle kiraya verilecek.

Alanya'da Aysultan Kadınlar Plajı yıllık kira bedeli 1 milyon 100 bin TL toplam kira bedeli ise 1 milyon 375 bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler 41 bin 250 TL geçici teminat ve 137 bin 500 TL cayma bedeli ödeyecek. Plaj önceden kadınlara özel hizmet verirken yeni dönemde "aile plajı" olarak işletilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.