Alanya'nın denizi daha temiz olacak

Alanya'nın denizi daha temiz olacak
 Yazar / Alanya Medya
Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya'nın Okurcalar mahallesine inşa edilen arıtma tesisinin kapasitesi artırıldı

Alanya'nın okurcular Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen ve kurulan arıtma tesisi günlük arıtma kapasitesini 20.000 metreküpten 28.000 metreküpe çıkardığını ilan etti.

Konuyla ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek denizlerimizin daha temiz olması için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Özellikle yaz aylarında artan nüfus ile doğru orantılı olarak artan atık su miktarının temizlemeden denizlere doğrudan verilmesinin yaratacağı çok büyük sorunlardan dolayı söz konusu arıtma tesisleri bölgemizde büyük önem taşımaktadır.

Çok yüksek bütçelere mal edilip hizmete sunulan bu gibi büyük projelerin diğer tüm ülkelerimizde de yaygınlaşacağının sözü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından verildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.