Alanya'nın o sorununu jandarma çözecek

Alanya'nın o sorununu jandarma çözecek
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da son zamanlarda yaşanan büyük sorunlardan biri olan safari araçları her ay birinin canını alıyor. Bu durumdan dolayı Alanya Jandarma Komutanlığı harekete geçti. İşe detaylar...

Türkiye her alanda olduğu gibi dağları bayırları denizleri doğal nesi varsa hepsi görülmeye değer hepsi harika. Turizm çeşitliliğini arttırmak için mi yoksa Hangi sebepten olduğunu bilinmez ama Ege ve Akdeniz kıyılarında bulunan tatil bölgelerinde garip bir biçimde Safari turizmi modası aldı başını gitti.

Biz her ne kadar anlam veremezsek de gelen yerli ve yabancı turistler bu etkinliğe katılmaya bayılıyor. Ancak son zamanlarda yaşanan ölümlü kazalara Alanya Kaymakamlığı kayıtsız kalmadı.

Son zamanlarda yaşanan büyük kazalarda yaralananlar ve ölenlerin oranı hiç olmadığı kadar arttı. Bu sebepten dolayı Alanya'da jandarma ekipleri safari araçlarını denetime çıktı. Yapılan denetimler sırasında 126 araca 306 bin 356 TL cezai işlem uygulandı. Gerekli şartları taşımayan 12 araç ise trafikten men edildi.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.