Alanya'ye doğalgazın geleceği tarih belli oldu

Alanya'ye doğalgazın geleceği tarih belli oldu
 Yazar / Alanya Medya
Artık ihtiyaç düzeyine ulaşan Alanya'daki doğalgaz talebi nihayet karşılanacak. Peki Alanya'ya doğalgaz ne zaman gelecek?

Alanya'daki doğalgaz talebi artık haklı bir ihtiyaç noktasına ulaştı. Söz konusu talebin karşılanması için ise düğmeye basıldı. Peki Alanya'ya doğalgaz ne zaman gelecek?

Bu kapsamda Oba Mahallesi'nde büyük bir çalışmanın ilk adımları atıldı. 23 kilometrelik bir alana döşenmesi planlanan doğalgaz hattı, mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Çalışmaları gören mahalle sakinleri, evlerine doğalgaz ulaşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Çıplaklı Mahallesi’nde başlayan çalışmalar, şimdi Oba Mahallesi ile devam ediyor. 2024 yılına kadar 23 bin metre dağıtım hattı tamamlanacak ve 5 bin 500 metre binalara hat birleşimi yapılacak. Eylül ayının sonuna kadar 372 bina ve 3 bin 300'den fazla konut ile iş yerine doğalgaz verilmesi planlanıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.