Antalya, Alanya otoyolu ne zaman bitecek

Antalya, Alanya otoyolu ne zaman bitecek
Dokuz günlük bayram tatilinin ardından müthiş bir yoğunluk yaşayan bölgemizdeki en büyük sorunlardan biri de Antalya, Alanya karayolunun tamamlanamamış olmasıdır. Peki otoyol ne zaman bitecek?

Kurban Bayramıyla yaz tatilinin buluşması turizmci açısından güzel bir olay olsa da yaşanan sorunlardan dolayı doğal afet durumu gibi olağanüstü olumsuzluklara da sebep olmaktadır.

Özellikle Antalya, Alanya kara yolunu kullanan misafirlerimiz çok büyük zorluklar yaşamaktadır. Yaşanan bu zorlukların en temel sebeplerinden biri Antalya, Alanya arasındaki otoyolun dar ve virajlı olması artık ihtiyaçlara cevap veremeyecek durumda olmasıdır.

Bu sorunun farkında olan Devletimiz konuyla ilgili ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte olan Antalya - Alanya otoyolu ihalesini yaptı. İhalenin nihayete ermesinin ardından otoyolun tamamlanmasına az bir işlem kaldı.

Ancak, söz konusu otoyolun tamamlanamamış olması sebebiyle bölgemize gelen ziyaretçiler trafikte çok zor anlar yaşadılar.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.