Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni personel alımlarını başlattı! 18 yaşından büyük olan herkes başvurabilir!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni personel alımlarını başlattı! 18 yaşından büyük olan herkes başvurabilir!
Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesinde olacağı belirtildi. Alımlar hangi kadrolarda olacak? Alım şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak personeller 2 farklı pozisyonda alınacak. Alımlar Müzisyen ve Tiyatro Oyuncusu pozisyonlarına olacak.

Yeni sezon hazırlıkları ile beraber yeni personel alımları ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Antalya Şehir tiyatrosu alımlar için adayların şu şartlara haiz olması gerektiğini belirtti;

  • 18 yaşından büyük olmak
  • T.C. vatandaşı olmak
  • Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması
  • Antalya ili içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Müzik alanında deneyimli olmak
  • Enstrüman çalma yeteneğine sahip olmak
  • Oyunculuk eğitimi almış olmak (veya halen alıyor olmak)

Başvurular nereye yapılacak?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda alınan başvurular için adaylar şahsen başvuruda bulunmalıdır. Bugün yani 25 Haziran son başvuru tarihi olan işin detayları için adaylar kurumun resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

Alanya Medya / Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.