Antalya o İlçede Yenilenme Güncellenme Olacak

Antalya o İlçede Yenilenme Güncellenme Olacak
Evet güncellemeler şehirde yenilenmeler söz konusu oldu Antalya şehrinde o bölgede kesinlikle bir restorasyon işlemi baki olacaktır işte detaylar.

Antalya'nın turizm cenneti Manavgat'ta Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara Pazartesi Pazarı'na gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi ve sabahın erken saatlerinden itibaren belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte pazara gitti.

Başkan burada hem esnafları ziyaret etti ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Kara Manavgatlıların taleplerini dinleyerek belediyenin hizmet ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Vatandaşlar belediye başkanlarıyla doğrudan iletişim kurmanın memnuniyetini dile getirirken Kara'nın samimi yaklaşımı takdirle karşılandı.

Esnaflar belediyenin destekleri ve pazarın geliştirilmesi adına yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kara halkla iç içe yönetim anlayışı doğrultusunda her gün pazar yerlerini ziyaret etmeye devam edeceğini belirterek belediyenin çalışma sisteminde önemli ilerlemeler kaydettiğini ve kısa süre içinde Manavgat'ta çok daha güzel gelişmeler yaşanacağını söyledi.

Hedeflerinin herkesin mutlu olduğu bir Manavgat olduğunu vurgulayan Kara esnafın mutluluğunun genel huzuru getireceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.