Antalya Sahilleri hem Sıcak hem Yoğun artık hem de…

Antalya Sahilleri hem Sıcak hem Yoğun artık hem de…
Antalya'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar ve turistler sahillerde yoğunluk oluşturdu. Hal böyle olunca işte o yoğunluk ve sıcaklıktan sonra...

Antalya'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde yerli ve yabancı turistler sabah erken saatlerde Konyaaltı ve Lara plajlarında yoğunluk oluşturdu. Hava sıcaklığının 30 deniz suyu sıcaklığının 25 derece olduğu kentte serinlemek isteyen tatilciler plajlara akın etti.

Bazı tatilciler yüzüp güneşlenirken bazıları ise ağaçların gölgesinde serinlemeyi tercih etti. Tatilci Mustafa Mersin ibadetlerini yaptıktan sonra kızıyla birlikte sahile geldiği söylendi.

Antalya'nın hem Türkiye'nin hem de dünyanın en güzel tatil yerlerinden biri olduğunu belirterek burada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.