Antalya taksicilerini kızdıran afişlere suç duyurusu!

Antalya taksicilerini kızdıran afişlere suç duyurusu!
Antalya’da taksi duraklarının önlerine dahi asılan "Tek Araçla Gidelim"i (TAG) afişlerine taksicilerden suç duyurusu. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan konuya ilişkin neler dedi?

Elektrikli scooter ile Antalya gibi büyükşehirlerde ulaşımı oldukça kolaylaştıran Martı yeni projesi ile sokaklara indi. TAG uygulamasının tanıtımını sokaklara ve caddelere astığı afişler ile duyuran Martı’ya Antalya taksicilerinden tepki yağdı.

Antalya’daki esnaf taksiciler afişlerin kaldırılması için suç duyurusunda bulunduklarını sosyal medya hesapları üzerinden açıkladılar.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Alkan açıklamalarında herkes bir düzenleme yapsın sahaya insin o zaman ifadeleri ile tepkisini dile getirdi. Ayrıca yasal olmayan bir durumun söz konusu olduğunu belirtti.

Alkan açıklamalarında durumu ve yapılan suç duyurusunun süreci hakkında;

“Her önüne gelen bir uygulama yaparsa sonuç ne olacak. Buna bir çözüm bulunamadı. 10 bin üzerinde TAG sürücüsü olduğunu biliyoruz. Sorun giderek büyüyor. Yasal olmayan bir çalışmayı insanların gözüne soka soka yasalmış gibi reklam vererek, paranın gücünü kullanarak böyle bir şey yapıyorlar.

Bu işten ekmek yiyenlere böyle bir şey olamaz. Ben yıllardır bu işin cefasını çekiyorum. O zaman herkes bir uygulama yapsın sahaya insin. Ama nedense bir türlü çözüm alamadık. İnşallah 10 Temmuz’da mahkememiz var.

Adalete güvenimiz yargıya güvenimiz tam. İnşallah esnafın lehinde bir karar alırız diye ümit ediyoruz. Bu uygulamada önüne gelen taksi sürücüsü olabiliyor” ifadeleri ile konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.