Antalya'da denize girmenin maliyeti 1500 TL

Antalya'da denize girmenin maliyeti 1500 TL
Antalya her yıl olduğu gibi bu yılda yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır. Ancak plajlarımızda denize girmek isteyen vatandaşlar özgürce bu ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar. Ya Uzun bir süre kendinize ücretsiz bir alan bulacaksınız ya da en az 1500 lira parayı bastırıp denize gireceksiniz.

Kıyı şeridimiz her geçen gün özel plaj İşletmeleri ile dolmaya devam ediyor. Bundan 10 sene önce tek tük olan özel plaj işletmeleri artık neredeyse sahil bandının en güzel yerlerini ele geçirilmiş durumda.

Burada lüks hizmetten bahsetmiyoruz kişiler sadece denize girmek için söz konusu özel plaj işletmelerine ortalama 1500 lira bedel ödemek zorundalar. Hele bir de özel Loca isterseniz 3000 lira ile 20.000 lira arası bir ücret ödemek zorundasınız.

İşin kötüsü bu durum artık bir sektör haline dönüştü. Bu işten kim ne kazanıyor bilemem ama Antalya çok şey kaybediyor orası kesin. Belediyeler tarafından kiraya verilen plaj işletmelerinde yeme içme fiyatları da el yakar cinsten.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.