ASAT uyardı! Alanya'da geçici su kesintisi yaşayacak bölgeler

ASAT uyardı! Alanya'da geçici su kesintisi yaşayacak bölgeler
 Yazar / Alanya Medya
ASAT Antalya su kesintisi duyurusu! Antalya'nın Alanya bölgesinde 10-11 Ağustos tarihlerinde su kesintisi yaşanacak. Online su kesintisi sorgula! Alanya su kesintisi saatleri için telefon hattı…

ASAT Alanya Muratpaşa ve Döşemealtı bölgelerinde bu sabah saatleri itibariyle su kesintisi yaşanacak iller tek tek duyuruldu. Antalya Su ve Atık Su İdaresi 10 Ağustos tarihinde başlayacak su kesintisinin 11 Ağustos tarihinde de devam edeceğini bildirdi. Su kesintileri Alanya başta olmak üzere Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde gerçekleşecek.

10 Ağustos Antalya su kesintisi bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek. 10-11 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan Antalya Alanya su kesintisi sorgulama ve arıza bildirim işlemleri için su arıza telefon hattı ALO 185 üzerinden sorgulama yapılabilecek.

  • Antalya Alanya su kesintisi online sorgulama için Tıkla!

  • ASAT Antalya su kesintisi Sorgula!

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.