Aslında Bayram bitti Orada bitmeyen bir yoğunluk

Aslında Bayram bitti Orada bitmeyen bir yoğunluk
Ziyaretçiler tarihi adanın tadını çıkarmak için bisiklet kiralıyor veya elektrikli araçlarla geziyor. Kafe ve restoranlar dolup taşarken elektrikli araç kiralama istasyonları ve minibüs duraklarında uzun kuyruklar oluşuyor işte detaylar.

Burası harika görünen bir yer ve tatili süresince yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaya devam ediyor.

Tatilin son günlerinde de yoğunluk yaşanırken ziyaretçiler tarihi adanın tadını çıkarmak için bisiklet kiralıyor veya elektrikli araçlarla adayı geziyor.

Kafe ve restoranlar gün boyu dolup taşıyor elektrikli araç kiralama istasyonları ve minibüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu.

Esnaf Halil Isırgan önceki yıllara göre yoğunluğun biraz az olduğunu ancak geri dönüşlerle yoğunluğun artmasını beklediklerini belirtti.

Bisiklet kiralama işletmecisi adadaki kalabalığın devam ettiğini ve Pazartesi gününe kadar süreceğini söyledi.

Ziyaretçiler bisiklet turlarının ve pikniklerin tadını çıkarırken aynı zamanda bu güzel adada tarihi ve doğal güzelliklerin de gezilebileceği ifade ediliyor.

Almanya'dan gelen bir turist ise önceki yıllara göre daha az kalabalık olduğunu ve hala keyifli olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.