Bakanlık düğmeye bastı 9 Temmuz Satış baş günü olacak

Bakanlık düğmeye bastı 9 Temmuz Satış baş günü olacak
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kepez ve Konyaaltı dahil 6 ilçede toplam 16 arsayı satışa çıkardı. Bu arsalar kentsel dönüşüm projelerinde kullanılacak işte detaylar.

Antalya'da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muratpaşa Kepez ve Konyaaltı gibi ilçelerde bulunan 16 arsayı 9 Temmuz'da açık artırma ile satışa sunacak. Satışlar kentsel dönüşüm projelerinde kullanılmak üzere planlanmış olup yüzde 25 peşin ve 24 ay vadeyle gerçekleştirilecek.

Alanya'da 3 Gazipaşa'da 4 Kepez'de 5 Konyaaltı'nda 2 Manavgat ve Muratpaşa ilçesinde yer alan birer arsa satışa çıkacak. Açık artırma 9-11 Temmuz tarihlerinde internet üzerinden de erişilebilir olacak. Bakanlık bu satışların duyurulmasının önemine vurgu yaparak ihalede eşitliği sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bakanlık bu satışların adil ve eşit bir şekilde duyurulması ve gerçekleştirilmesi için gerekli bilgilendirmeyi yaptığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.